14 Şubat 2030 Perşembe

ÖNSÖZ


            NE KADAR DA RENKLİ , OLAĞANÜSTÜ BİR YAŞAM VAR DIŞARDA,
   BİR SONRAKİ YÜZYIL İÇİN...


BLACK DIARY  birçok kişiye umut ışığı olacak, bahsedeceklerim ise; sadece ben ve yaşadıklarım...Hayatımın bir parçası olan hastalığım ve onunla başa çıkış halim, tüm dünyam, benliğim..
Evet, daha tanışmadık, ben Gözde Becerikli, bir de göbek adım var Emel. Göbek adımı anneannemden almışım, 14 şubat 1983 yılın da doğdum ,hep Moda'da oturduk belki de o yüzdendir ki moda tasarımıyla uğraşmak istedim, bu bir varsayım tabiki. Kısaca ben BLACK DIARY deyim, okumak ve takip etmek isterseniz hergün yazıyor olacağım. Eminim kendinizden de bir parça bulacaksınız yazılarımı okurken. Paylaşmayı seviyorum ve öncü olmayı da o yüzden benim gibi kansere yakalanmış her hastaya destek vermek istiyorum. Şu anda neredeyse bu hastalıkla mücadele eden kimseden haberim yok. Neredesiniz? Ben burdayım artık, yaşadıklarımı paylaşmak adına...


2 yorum:

  1. Bizlerde burada,senin yanindayiz ve sen yine yeneceksin bu hastaligi cunku cok cok guclu ve yasama sevgiyle bagli bir insansin..hep boyle tutkulu kal ��

    YanıtlaSil
  2. Selam Gözde,

    Seninle burçdaşız.7 Şubat 1960 yılında doğmuşum
    Ben sadece senden 7 gün 23 sene büyüğüm ama verdiğin tepkiler ve duygu ağın bana pek yabancı değil.Sadece deneyimlerim senden fazladır.
    Ben de resim yapıyorum, senin başına gelen illetin bir başka türü hayatta en sevdiğim insanlardan biri olan eşimin başına geldiğinden,zaten yoğun olan duygu gözüm o kadar daha fazla açıldı ki bu yüzden şiirler ve kitap yazdım.
    Sanat kolları içinde olmak insana çok iyi geliyor.
    Bir de tabiatın içinde ne varsa hepsi ve az da olsa doğru ve duyarlı dostlar,
    Bu inançla hastalığını yeneceğinden eminim. En doğru şeyleri yapıyorsun. Hep yaz, içinde ne zehir varsa akıt, sessiz kalma. Dökülmek en iyisi.
    Bugünkü Hürriyet gazetesinde okudum seni. Bana ulaşmak istersen mail adresini verebilirsin. Oradan sana iletişim bilgilerimi yazarım.
    Sadece inan ama inanacaklarını kendin seç ve yürü kızım.
    KOCAMAN SEVGİ ile selamlıyorum seni cesur yürek.
    Sibel Aytuğ

    YanıtlaSil